U bent hier: Home » Nieuws

Nieuws

Van Zweden naar Shanghai

28 maart 2017
En direct vanuit Zweden via een korte stop op Schiphol door naar Shanghai! Hier trad Laura op met haar inmiddels vaste begeleidingsband olv Alec Haavik. De gelegenheid betrof een groots opgezet evenement voor projectontwikkeling van outlet centra. Kosten nog moeite waren gespaard…

Festijazz in Zweden

25 maart 2017
Voor de derde keer werd Laura terug gevraagd om op te treden tijdens het Festijazz Festival in Västerås, vlakbij Stockholm. De aankondiging loog er niet om… een mega billboard! Laura trad op met Västerås All Star Jazz Orchestra maar nam ook haar eigen musical director Hans Vroomans mee om haar op piano te begeleiden.

Chinese Nieuwjaars receptie

23 januari 2017

Chinese Nieuwjaars receptie op de Ambassade van China met Ambassadeur Wu Ken, die heel erg blij was met mijn nieuwe cd!

Jazzfestival Xiamen

4 januari 2017
Op 9 november vloog Laura naar Shanghai om daar met de JZ Big Band te gaan repeteren voor het jazzfestival dat op 13 november in Xiamen plaats zal vinden, een prachtige badplaats aan de Oostkust van China. Laura is een van de speciale gasten en dat blijkt wel uit de enorme billboard die er is geplaatst.

Nieuw Album: Jazz Love

31 oktober 2016
Op vrijdag 21 oktober verscheen de nieuwe cd bij Universal Music Azië getiteld Jazz Love! De reacties op Laura’s facebook pagina waren meer dan lovend en de cd kwam al gelijk op nummer 1 binnen in de iTunes Jazz Charts van Singapore.

Wereldwijde platendeal met Universal Azië

22 juli 2016
Wereldwijde platendeal getekend met Universal Azië!! Eerste single verschijnt in september en de CD getiteld Jazz Love in Oktober 2016.

De BrandLaureate International Brand Personality Award

14 november 2015
Krijg ik toch een wel hele bijzondere internationale award…. De BrandLaureate International Brand Personality Award, toegekend vanwege mijn bijzondere bijdrage aan de muziekindustrie. En ik ben in goed gezelschap, deze gingen mij o.a. voor: Sir Cliff Richard, Aretha Franklin, Richard Clayderman, Plácido Domingo, Kenny Rogers.

Ontmoeting met de President van Singapore

27 oktober 2015
Bijzondere ontmoeting met de president van Singapore, Mr. Tony Tan Keng Yam, na mijn optreden in het Star Charity Gala.

Concerten in Australia

17 juni 2015
Eindelijk naar Australië op uitnodiging van Barry Humphries (Dame Edna). 2 uitverkochte concerten in Adelaide. Wat een geweldig publiek daar! En hoe vind je Dame Edna’s bril staan?

Jubileum CD

12 maart 2015
Trots op mijn jubileum CD: 25 jaar solo artiest!!